La Torre Marimon és l'escenari del tercer consell d'infants de Caldes de Montbui d'enguany

Dimarts, 14 de març de 2017 a les 09:00

El consell va gaudir de l'espai que l'IRTA els va cedir a la Torre Marimon, la sala de la xemeneia i el seu entorn

La setmana passada va desenvolupar-se la tercera sessió d’enguany del Consell d’Infants de Caldes de Montbui. Durant la sessió, els consellers van renovar el geotresor Caldes de Montbui amb ulls d'infant amagat a Torre Marimon pel Consell d'Infants del curs 2013/2014.

El geotresor conté una guia que porta per títol Caldes de Montbui amb ulls d'infant i un quadern de registre per escriure unes paraules sobre la visita, i va ser trobat per 83 caçadors de tresors. Es va escollir la Torre Marimon per amagar el tresor perquè és un lloc especial per a ells, en un paratge natural i amb molt paisatge. L’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) en va cedir l’espai: la Torre Marimon, la sala de la xemeneia i el seu entorn.

En el següent tema de treball de la sessió es van concretar propostes de jocs i accions de difusió per a l'activitat lúdica relacionada amb el PEC (Projecte Educatiu de Caldes de Montbui), oberta a totes les persones que vulguin participar, que es farà al parc de l'Estació, el dia 6 d'abril a la tarda, fora de l'horari escolar.

Aquesta activitat tindrà la finalitat de fer reflexionar els infants sobre el respecte a l'entorn i a les persones i sobre l'educació de les persones, un dels punts vermells que han detectat els infants per on cal començar a treballar perquè Caldes de Montbui sigui un poble educador.

A la sessió també es van repartir qüestionaris de debat familiar sobre el procés participatiu del parc termal de Caldes de Montbui (parc de Can Rius), perquè els consellers els repartissin entre els seus companys i els convidessin a participar juntament amb la seva família. Les famílies que participin podran dipositar el qüestionari a les urnes que trobaran a les secretaries de les escoles.

Més informació sobre el PEC: www.caldesdemontbui.cat/pec
Més informació sobre el parc termal: www.caldesdemontbui.cat/parctermal

Enguany els consellers són: Laia Grau Moreno, Martí Ecke, Noa Estevez, Marc Martí, Lluc Marin, Axel Blazquez, Joel Boluda, Jan Carriqui, Arnau Montero, Sandra Li, Iris Martínez, Eric Anglarill, Marc Galvez, Marco Boix, Julia Sánchez, Nacho Álvarez, Marc Vila, Julia Grau.

Darrera actualització: 14.03.2017 | 09:03