La màquina del temps, comparsa guanyadora del Carnaval

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 00:00

Malgrat la crema prematura del Ninot de Carnestoltes que va obligar a suprimir aquesta part de la festa, el Carnaval d’aquest any va lluir amb la participació de comparses i gent

Una dotzena de comparses i grups integrades per més de 600 persones han encapçalat aquest any la rua de Carnaval, a la que s’hi han anat afegint grups i persones disfressades acompanyades d’alguna escenografia. També molta gent disfressada veient passar la rua que va creuar el municipi per l’av. Pi i Margall fins el Parc del Bugarai entre les 18 h i les 20 h. En arribar al parc ja tothom va veure el que des de primera hora de la tarda se sabia: que el Ninot de Carnestoltes havia cremat pels vols de les 16 h per causes desconegudes. Per això, professorat del Taller d’Art es va posar al costat del recinte on havia de ser cremat, amb les restes visibles del Ninot, per explicar el que havia passat als alumnes que havien participat en la confecció de la figura i que anaven arribant.

Un cop al Bugarai, les comparses van fer els seus balls i el senyor Carnestoltes va conduir l’entrega de premis que els regidors Isidre Pineda, Jaume Mauri, David Través, i la regidora Núria Carné i la regidora Núria Carné van entregar a les comparses guanyadores.

La crema del Ninot que cada any es fa en acabar l’entrega de premis, enguany es va substituir per la pirotècnia del final de festa.

9 categories de premis

En total, es van donar 9 premis

  1. Premi «especial de comparsa Carnestoltes 2019» (300 €): Comparsa Step by Step by Montse Estrada, amb la disfressa La màquina del temps (90 participants)

  2. Premi «més original» (200 €): Comparsa de l’AMPA El Farell, amb la disfressa Mare Nostrum (87 participants)

  3. Premi «més marxosa» (200 €): Comparsa STAGE Escola de Dansa, amb la disfressa Àngels&Dimonis (100 participants)

  4. Premi «millor posada en escena» (200 €): Comparsa Step by Step by Montse Estrada, amb la disfressa La màquina del temps (90 participants)

  5. Premi «més divertida» (200 €): Comparsa de l’Agrupament Escolta el Pasqualet, amb la disfressa Pasqualiens (100 participants)

  6. Premi «a criteri del jurat» (200 €): Música i Ritme, amb la disfressa Stupend@s (35 participants)

  7. Premi «més enginyós» (80 €): Clan MC Alonso, amb la disfressa Cor Valent (19 participants)

  8. Premi «més entranyable» (80 €): AMPA Escola Montbui, amb la disfressa El Flautista d’Hamelin (100 participants)

  9. Esbronc de Carnestoltes 2019 (100 €): Escola El Calderí, que va ser l’única comparsa que va fer esbronc

 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16