La convocatòria solidària d’aquest juliol suma 8.000 kg d’aliments per al Rebost Solidari

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 11:30

52 voluntaris han col·laborat en la campanya de recollida d’aliments per al Rebost Solidari feta divendres i dissabte i en la qual s’han aconseguit 8.000 kg de productes de primera necessitat

Ajuntament i entitats locals que gestionen el Rebost Solidari (Creu Roja i Càritas), amb la col·laboració de les dues esglésies evangèliques (Paraula Viva i George Lawrence) i de Rotary Club van convocar una campanya de recollida d’aliments, que va tenir lloc els dies 6 i 7 de juliol. Organitzadors i col·laboradors agraeixen a la ciutadania la implicació en la campanya.

Els 8.000 kg d’aliments recollits es destinaran íntegrament a l’atenció de famílies usuàries del Rebost Solidari i atendrà un període en el què, amb les escoles tancades, infants en situació de risc deixen de tenir garantit un àpat diari.

La recollida, que va comptar amb 52 voluntaris, es va fer als supermercats Caprabo, Coaliment, Bon Àrea, Dia i Mercadona i als establiments Abel, Balneari Termas Victoria, Image Solutions i Òptica Montbui.

Els aliments demanats eren conserves de peix, llegums cuits, llet, oli, tomàquet fregit, xampús i gels de bany i sabor per rentar la roba (líquid).

Aportacions de l’Ajuntament al Rebost

Entre els mesos de gener i juny de 2018, el Rebost Solidari ha atès un total de 125 famílies, que representen al voltant de 370 persones beneficiàries. Per atendre aquesta necessitat, les entitats reben aliments per part del programa FEAD i Banc d'aliments, així com a través de les aportacions solidàries. No obstant, aquests aliments no són suficients i s'organitzen dos grans recaptes al municipi a l'any (al desembre i al juliol) per complementar l'entrada d'aliments al Rebost.

L’Ajuntament, a més, fa compres puntuals d’aliments bàsics per incorporar a la cistella productes com llet, carn i peix, i també productes d'higiene personal i de la llar.

L’accés al Rebost Solidari per part de famílies de Caldes de Montbui es fa a través del departament d’Acció Social de l’Ajuntament (tel. 93 865 54 20 – bsocial@caldesdemontbui.cat).

 

 

Darrera actualització: 09.07.2018 | 11:36

Imatges

Recollida d'aliments juliol 2018