La Biblioteca du a terme tallers sobre l'Univers Internet junt amb l'Escola d'Adults El Roure Gros

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 12:20

En el marc del projecte Bibliolab, la Biblioteca ha organitzat varis tallers sobre l'Univers Internet amb la col·laboració de l'Escola d'Adults El Roure Gros

Recentment, la Biblioteca de Caldes ha dut a terme tres tallers sobre l'Univers Internet amb la col·laboració de l'Escola d'Adults El Roure Gros.

Aquests tallers formen part del projecte Univers Internet que es va decidir desplegar a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona fruit d'un acord entre la Gerència de Serveis de bibliotques, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el projecte Bibliolab, programa que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entron col·laboratiu obert a la ciutadania.

Univers Internet és un projecte que té com a objectiu principal oferir eines per entendre què és Internet i impulsar-ne una reflexió profunda, crítica i creativa sobre temes com la seva materialitat, l'impacte ecològic, els canvis que ha provocat en la manera de relacionar-nos, d'accedir a la informació i trnasformar-la en coneixement, el big data i la privacitat.

La Biblioteca de Caldes de Montbui és una de les 15 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals que formen part del grup de treball del projecte Univers Internet per introduir noves dinàmiques. El contacte amb l'Escola d'Adults El Roure Gros va estar motivat per l'interès del seus grups amb el tema internet. Es van desenvolupar 3 tallers:

L'impacte ecològic d'internet, dut a terme el 19 d'abril, integrat per 9 persones del grup Acollidors.

El futur d'internet, dut a terme el 24 d'abril, integrat per 12 persones del grup Cultura Digital.

Els dilemes de la privacitat, dut a terme el 2 de maig, integrat per 12 persones del grup Informàtica 2.

Els 3 tallers van ser conduits pel dinamitzador Dani Gonzàlez i van durar entre 1 hora i 1 hora i mitja. Es van desenvolupar de manera amena, i van resultar interessants i divertits.

A partir de l'any vinent, aquests tallers es programaran per altres tipus de públic i estaran oberts a tothom.

 

 

Darrera actualització: 07.05.2018 | 12:34