Ivan Labanda i Patada al Ventre presenten els nous vídeos de promoció turística de Caldes de Montbui

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

El poble que bull produeix nous vídeos promocionals protagonitzats per l’actor Ivan Labanda. Patada al Ventre els presenta el 12 de març, a les 19 h, en directe des del Centre

Amb molt humor, el geni Labanda torna a ser el protagonista dels vídeos per a la promoció de Caldes de Montbui arreu del món. La nova producció de l’Oficina de Turisme es farà pública el 12 de març, a les 19 h, al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, a través d’un especial del programa radiofònic Patada al Ventre (PAV). Podreu seguir la presentació des del Centre o a través de l’emissió en directe de Ràdio Caldes.

El programa comptarà amb la presència de l’estrella televisiva Ivan Labanda, qui fa dos anys ja es va col·locar un bombí estil lord anglès i es va submergir en l’aigua termal per explicar al món els atractius de Caldes de Montbui. En l’edició 2019 el vídeo incorpora altres sorpreses que Labanda i els presentadors del PAV desvetllaran al març.

El vídeo promocional 2019 és una producció de l’Oficina de Turisme – Ajuntament de Caldes de Montbui, guionitzat pel calderí Jordi Graví i produït per l’empresa també calderina Uniunfandos. Graví és també un dels copresentadors del PAV.

La producció s’ha fet en català i se subtitula en 3 llengües més: castellà, francès i anglès. A partir del 12 de març es distribuirà a xarxes socials, el podreu veure al canal Youtube de l’Ajuntament de Caldes de Montbui (https://www.youtube.com/user/AjCaldesdeMontbui) i es farà servir com espot publicitari televisiu de la campanya de promoció del Mercat de l’Olla i la Caldera, entre altres.

Anada d’olla

Per donar encara més emoció a l’acte, el regidor de Turisme i Termalisme, Isidre Pineda, anunciarà als presentadors del PAV quina serà l’Anada de l’olla del Mercat de l’Olla i la Caldera 2019, activitat en la qual s’han compromès tots tres a participar, a cegues.

L’any passat, l’anada d’olla del mercat va consistir en fer salt del pont des del Pont de Can Rius...

PAV, el programa més irreverent de Ràdio Caldes

L’Oficina de Turisme ha triat Patada al Ventre, programa de Ràdio Caldes, com a plataforma per a la presentació del vídeo promocional de la vila. Jordi Graví, Xavier Serra i Albert Sanmartí són els presentadors d’aquest espai que repassa en clau d’humor l’actualitat i la realitat calderines i del món, si cal. El podeu escoltar els divendres a les 19 h o a través dels podcast de Ràdio Caldes (www.radiocaldes.cat – 107.8 FM).

 

 

 

Darrera actualització: 27.02.2019 | 12:40