Infants i joves gaudint l’estiu

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 14:00

El Casal d’Estiu és un conjunt d’espais, jocs, aigua i aire lliure pensat per fer passar un gran estiu als més petits

Núria Carné, regidora d'Esports

Daniela Arteaga i Raúl Vivancos, infants usuaris del Casal d'Estiu

Júlia Fomàs, monitora del Casal d'Estiu

Xavier Salietti, director del Casal d'Estiu

 

 

 

Aquest matí, la regidora d’Esports Núria Carné i mitjans locals han visitat alguns dels grups que configuren el Casal d’Estiu Municipal, acompanyats del director Xavier Salietti, la coordinadora, Sandra Cortada, i alguns dels monitors, com ara Júlia Fomàs. Els petits han explicat la seva experiència que, en resum, es basa en la plena satisfacció de passar els dies de juliol jugant, creant i gaudint d’espais com la piscina municipal, el pavelló d’esports Les Cremades o el patis de l’Escola Farell.

En total són 250 infants de 3r a 6è de primària, als quals s’afegeix el centenar llarg de joves que participen al Club Jove.

Casal i Club, dos espais d’acollida d’infants i joves durant les vacances

Del 25 juny al 27 de juliol infants i joves estan gaudint d’un munt d’activitats preparades pels respectius monitors.

El Casal d’Estiu Municipal es desenvolupa a la zona esportiva municipal Les Cremades, el pati de l’escola El Farell i la piscina municipal, disposa de servei d’acollida i servei de menjador opcional. L’activitat acull 250 infants pels quals els monitors de l’empresa ESPORT3 han programat activitats aquàtiques, tallers, música, danses, sortides i excursions locals. El centre d’interès del casal d’enguany és La màquina del temps. Els nens i nenes viatjaran per la prehistòria, Grècia i Roma, l’edat mitjana, faran un tastet dels grans descobriments de la història i tantejaran el futur. El Casal tindrà un fi de festa amb balls i danses per les famílies al pavelló municipal Les Cremades.

El Club Jove, per la seva banda, ha acollit 75 joves de 1r, 2n i 3r d’ESO que tindran la possibilitat de realitzar activitats esportives, tallers, una sortida al parc aquàtic Water World, una altra a la platja de Mataró i piscina diària.

A banda de les activitats de matí, El Toc ha iniciat les Tardes d’Estiu, oferint diversos tallers com el de ràdio, arteràpia i teatre, entre d’altres, a més de cinefòrum, torneig de fútbol, partit de fútbol bombolla i una sortida a Port Aventura.

Tot plegat ha estat organitzat perquè infants i joves visquin unes merescudes vacances d’estiu amb activitats que els siguin atractives trencant amb la rutina del curs escolar.

Darrera actualització: 05.07.2018 | 08:51