Es presenta en públic l’Orquestra Municipal

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 00:00

El concert de presentació de l’ Orquestra Municipal de Caldes de Montbui, integrada per una vintena de persones i dirigida per Miquel Massana, es farà aquest dissabte dia 22 a Can Rius

Cinc violins, dues violes, dos violoncels, una flauta, cinc clarinets, quatre oboès, una trompeta i un trombó són els instruments que, de moment, integren l’Orquestra Municipal que fa la seva presentació pública aquest dissabte 22 de desembre, a les 18 h, a la Sala Noble de Can Rius, amb un repertori format bàsicament per temes de pel·lícules i música americana: New York, Harry Potter, la Marxa Radetzky, entre d’altres.

La direcció de l’Orquestra està en mans de Miquel Massana, professional format en direcció d’Orquestra a l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb Grau Superior de Música d’Interpretació de Piano i Música de Cambra, impartit al Conservatori Superior de Música del Liceu, i diversos cursos d’especialització amb professors de primera línia. Massana ha estat guardonat amb diversos premis, entre ells el 1r premi en la categoria de Música de Cambra al 17è Concurs Arjau, 3er en la 18a edició del mateix concurs i categoria, i finalista i Premi del Públic en la categoria de Música de Cambra al 8è Concurs Internacional de Música de les Corts.

El projecte de l’Orquestra Municipal va arrencar el passat mes de maig, a partir d’una crida feta conjuntament per la direcció i l’AMPA de l’Escola Municipal de Música Joan Valls a músics del municipi i dels voltants: estudiants, exalumnes i amants de la música de pobles petits que no tenen orquestra. Actualment integren l’orquestra 21 músics, entre dones i homes, de Granollers, Sentmenat, Sant Feliu i Caldes.

Els assajos van començar el 15 de setembre amb la vintena de participants que van respondre a la crida inicial, però l’orquestra continua oberta a noves incorporacions. La idea és que sigui una orquestra simfònica, per tant tots els instruments hi són benvinguts. En aquests moments, però, calen sobretot instruments de corda. Els requisits per formar-ne part són tenir un mínim de 1er de Nivell Mitjà. Les persones interessades en formar-ne part poden adreçar-se a la Secretaria del Centre Cívic i Cultural, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 20 h, trucar al telèfon 93 865 49 77 o enviar un correu electrònic a l’adreça escolademusica@caldesdemontbui.cat


 

Darrera actualització: 17.12.2018 | 13:58

Imatges

Assaig de l'Orquestra Municipal