El programa «Divendres» parla de la pasta, les cireres i els llegums de Caldes de Montbui

Dimecres, 6 de juliol de 2016 a les 11:57

El segon dia de connexions en directe del programa «Divendres» de TV3 ha tingut com a grans protagonistes productes calderins i la gastronomia del municipi

Aquest dimarts el programa «Divendres» de TV3 ha tornat a fer connexions en directe a Caldes de Montbui. En aquesta ocasió el presentador Espartac Peran ha estat acompanyat pel cuiner i divulgador gastronòmic Pep Nogué ja que el programa s'ha centrat en productes calderins i en la seva cuina. Així s'ha parlat de Pastes Sanmartí, el cultiu i la cuina de les cireres i dels llegums que s'han cuinat amb aigua termal i foc de llenya a les olletes i a l'olla més grossa de Catalunya. Les entrevistes, doncs, s'ha fet a Carles Sanmartí (Pastes Sanmartí), el cuiner Mirko Carturan, la venedora de llegums Maribel Merino, el cuiner de l'olla gegant Jordi Bufí, el cuiner Juli Reig i Joan Picanyol pare i Joan Picanyol fill, productors de cireres. Un cop acabat el programa s'han repartit els llegums fets amb aigua termal a l'olla i les olletes.

A més de les connexions en directe, aquest dimarts l'equip de TV3 ha enregistrat entrevistes dins de les Termes Romanes dedicades a temes relacionats amb el termalisme i que s'emetran a l'edició de «Divendres» de dijous. També s'ha gravat l'assaig de l'Escaldàrium, la festa del foc i l'aigua, que serà la gran protagonista de les connexions en directe d'aquest dimecres.

Voleu assistir com a públic el divendres 8 de juliol, al plató de TV3?
Us recordem que si voleu assistir de públic al plató de TV3 el divendres 8 de juliol encara esteu a temps. Podeu sol·licitar la vostra plaça a l'Ajuntament de Caldes de Montbui.
Dia: divendres 8 de juliol de 2016
Hora de sortida: 14 h
Hora d'arribada aproximada: 20 h
Lloc de sortida: Estació d'Autobusos de Caldes de Montbui
Edat mínima: 10 anys
Sol·licitud de places: Ajuntament de Caldes de Montbui – 93 865 56 56. Us apuntarem per ordre de rebuda de les trucades, fins omplir places (55)
Dades que heu de facilitar: nom, cognoms, DNI i edat
Observacions: cal anar dinats. A TV3 us obsequiaran amb un cafè amb pastes i un petit regal

Darrera actualització: 06.07.2016 | 12:04