El Grup Impulsor del PEC es reuneix de nou

Divendres, 8 de juny de 2018 a les 15:00

Ahir dijous 7 de juny va tenir lloc un nou plenari del Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Caldes (PEC)

El Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Caldes (PEC) es va reunir ahir dijous 7 de juny després del primer Fòrum d’Educació celebrat el passat mes d’octubre. Actualment el Grup treballa per fer realitat les propostes per fer de Caldes de Montbui un poble millor.

A la reunió d’ahir es va valorar la trobada entre el Grup Impulsor, els tècnics i els polítics que va tenir lloc el passat 17 de maig. Per altra banda es va debatre sobre les tasques a fer acordant que no s’engegarien noves accions i es faria seguiment de les que actualment estan en marxa. Per últim es va començar a parlar de la preparació del II Fòrum d’Educació.

La funció del Grup Impulsor i els àmbits

El Grup Impulsor del PEC l’integren les persones que estan interessades en tirar endavant la realització de les accions acordades en el marc del Primer Fòrum d’Educació, celebrat l’octubre de 2017, i suposa la materialització dels ideals de municipi educat i educador reflectits al PEC.

El Grup Impulsor està dividit en quatre subgrups de treball, un per a cada àmbit, i durant el plenari es a posar en comú la feina feta des que es van organitzar, a principis d’any.

  • El grup Escola està treballant per “millorar la coordinació i la relació entre els centres educatius i altres agents educadors”, una acció proposada dins la línia estratègica Diversitat i escola.

  • El grup Fora Escola està treballant per “ampliar recursos humans i horari d'obertura del servei d'informació juvenil El Toc, inclòs els caps de setmana i nit”, acció que pertany a la línia estratègica Serveis per a infants i joves.

  • El grup Transició Escola – Treball i Formació Permanent està treballant per “elaborar un projecte local per a joves que es desvinculen del sistema educatiu abans de qualificar-se (16-18)”, una acció de la línia estratègica de Formació i inserció dels joves.

  • El grup Poble Educador està treballant per “crear, adequar i/o optimitzar espais per a entitats”, de la línia estratègica Xarxa d'entitats.

Els grups funcionen de forma independent i tots ells són oberts a noves incorporacions de ciutadania interessada, en qualsevol moment del procés. Si és el vostre cas, us podeu adreçar a pec@caldesdemontbui.cat o al tel. 93 862 70 24.

Properes trobades

  • Dijous 27 de setembre, es portaran propostes de cara a com enfocar el Fòrum i es farà seguiment de les accions.

  • Dijous 25 d’octubre, es seguirà preparant el Fòrum i es seguirà fent seguiment de les accions.


 


 


 


 


 


 

Darrera actualització: 11.06.2018 | 08:56