El cos de Mossos d’Esquadra condecora 4 membres de la Policia Local de Caldes de Montbui

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 08:00

L’inspector en cap, Manel Ruiz, la caporal Rosario Carpio i els agents Marc Casamian i José Antonio Velasco reben condecoracions en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres 2019

D’una banda, l’inspector en cap Manel Ruiz va rebre ahir la comunicació de l’atorgament de la medalla de bronze amb distintiu blau, condecoració que se li atorga a proposta de la Direcció General de la Policia de la Generalitat.

El guardó ha estat motivat per la seva “destacada professionalitat, distinció i compromís envers les seves funcions, i col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra”.

El cos de Mossos d’Esquadra reconeix cada any actuacions meritòries amb el lliurament de les medalles d’or, argent i bronze.

D’altra banda, amb motiu del Dia de les Esquadres, la Direcció de la Policia de la Generalitat ha atorgat felicitacions a la caporal Rosario Carpio i als agents Marc Casamian i José Antonio Velasco.

La caporala i els dos agents van rebre la felicitació en l’acte celebrat per la Regió Policial Metropolitana Nord el dijous 11 d’abril a Bigues i Riells.

 

Dia de les Esquadres

Font: mossos.gencat.cat

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil.

És un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d'Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

 

Perfils d’interès: @policiacaldesmo - @mossos - #BiguesiRiells - #Esquadres 2019

Darrera actualització: 12.04.2019 | 08:26