El Consell d’Infants d’aquest curs vol tenir cura dels animals

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 00:00

La protecció dels animals és el tema més destacats pel Consell d’Infants d’aquest curs 2018/2019, una temàtica que treballaran amb l’ajuda de l’entitat calderina Caldes Animal

En aquest 9è mandat el Consell d'Infants, constituït el passat gener, està fent una trobada mensual per tal de treballar al voltant de la protecció dels animals, tema destacat pel Consell d’Infants i l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de Caldes Ho faran amb la col·laboració de Caldes Animal.

Encara que els animals seran el principal focus d'atenció, el Consell també comunicarà a l'Ajuntament la resta de temes per tal que els infants puguin rebre resposta a les seves propostes de millora en mobilitat, medi ambient, seguretat, etc.

Després de la sessió constitutiva del Consell d’Infants, que va tenir lloc el passat 21 de gener, la segona sessió es va celebrar el dijous 28 de febrer, i se’n continuarà fent una cada més fins el maig. La propera cita és el dijous 28 de març.

Després de les sessions de març i abril, la darrera cita del Consell d’Infants, tindrà lloc al maig i acabarà amb la celebració de l'Audiència Pública, en una sessió on els consellers i conselleres compartiran la feina feta amb la ciutadania i amb els representants electes de Caldes de Montbui.

Aquest és el 9è mandat del Consell d'Infants, un òrgan a través del qual l’alumnat pot expressar els seus desitjos, demandes, propostes i projectes o la seva visió crítica per tal de fer un poble millor per a qualsevol col·lectiu de persones que viu a Caldes de Montbui.

El Consell d’Infants està constituït per 18 alumnes (12 nenes i 6 nens) de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Caldes, escollides pel conjunt de l’alumnat de cada classe: El Calderí (4), El Farell (4), Montbui (4) i l’Escola Pia (6).


 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 14:41