Concert de comiat de Rafel Sala, professor de l’EMM Joan Valls

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 13:15

La Sala Noble de Can Rius acull el concert de comiat Música del Romanticisme per a guitarra de Rafel Sala, professor de l’EMM Joan Valls

Ahir la Sala Noble de Can Rius va acollir el concert de comiat Música del Romanticisme per a guitarra de Rafel Sala, en motiu de la seva jubilació. Un nombrós públic va voler homenatjar al professor de l’Escola Municipal de Música Joan Valls des del 1982.

Nascut a Granollers, Rafel Sala va començar els seus estudis musicals amb el mestre Josep MªRuera. Posteriorment, va continuar els estudis a Barcelona amb Fernando Quiroga (guitarra), Phillipe Vallet (música de cambra al CDMBR) i Àngel Soler. L’any 1982 va conèixer al mestre José Luís González amb qui va seguir els estudis de guitarra a Alcoi (Alacant). Interessat en la interpretació amb instruments antics, va rebre classes de Manuel Morais, Robert Clancy i Hopkinson Smith. Va assistir a cursos amb guitarristes com David Russel i Yoshimi Otani, i l’any 1976 va guanyar el premi Joan Altisent d’interpetació.

Sala ha enregistrat dos CD, Caprici i A piacere. Ha tocat amb músics com Claudi Arimany, Carles Riera, Ruben Parejo i Jose I. González. Des del 1982 és professor de l’escola de música de La Garriga i de l’EMM Joan Valls. Ha participat en diversos festivals per Espanya, França, Alemanya i Itàlia, tant com a solista com formant part de diferents grups de cambra, i ha dirigit diverses corals, entre elles la Coral Guisla de Caldes de Montbui.


 


 

Darrera actualització: 28.06.2018 | 13:46