Clou la REMIAU 2018 amb noves mirades als espais de sempre

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 13:45

El safareig de la Canaleta viu l’última jornada de REMIAU amb la performance Vedo una voce del grup Ombelico di Mondo, del Cicle Memòria i Veu

El passat divendres 27 de juliol va tenir lloc l’última nit de la REMIAU 2018. Amb la performance Vedo una Voce del grup Ombelico di Mondo, la REMIAU va presentar el seu últim Cicle, Memòria i Veu. El safareig de la Canaleta va ser, de nou, l’espai escollit, degut a les seves sonoritats particulars, les presents i les absents, amb els seus pòsits d’experiència sedimentada. L’espai va magnificar-se amb la intervenció de Vedo una Voce.

El grup Ombelico di Mondo està format per Ruben Fernández, Cecila Giménez, Catalina Moll, Diana Palau i Esther Condal, cantants professionals procedents del col·lectiu Mondo Aereo, un projecte de recerca interessat en les noves formes d’expressió vocal. Es basen en la composició instantània col·lectiva de nous paisatges sonors per interaccionar amb l’espai i així modificar-lo, passant per la improvització conjunta, els solos, els duets i els trios.

REMIAU 2018, noves mirades als espais de sempre

Des del Museu Thermalia sovint aposten per experiències insòlites, poc massificades, que posen en valor els espais no com a continents sinó com a continguts en sí mateixos. Faciliten propostes artístiques alternatives, alhora que fomenten una nova mirada als espais de sempre.

Art contemporani en el patrimoni històric. Conceptes que a primer cop d’ull podrien semblar contradictoris, esdevenen la força de la REMIAU.

La REMIAU, nascuda de l’anterior MIAU (Mostra Internacional d’Art Urbà), ha crescut gràcies a les propostes d’art efímer dels artistes col·laboradors. Projectes transgressors, creats a propòsit per als espais que els han acollit.

El balanç de les cinc jornades de la REMIAU és molt positiu per part del Museu Thermalia, tant per l’assitència i la rebuda per part del públic, com per la implicació dels artistes.

Darrera actualització: 01.08.2018 | 14:02