Caldes de Montbui proposa la Via del Pintxo 2017

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 19:08

Del 25 de maig al 4 de juny, Caldes de Montbui celebra la 2a Via del Pintxo, en la qual bars i restaurants competiran pel millor pintxo i pel pintxo més popular amb productes de qualitat i proximitat

Una extensa llista de bars i restaurants locals s'han afegit a la segona edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui, coorganitzada pel departament de Turisme de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i l'associació Mexcla't, amb el patrocini d'Estrella Damm. Gràcies a la gran acollida que va tenir l'any passat, la vila termal torna a posar en marxa aquesta proposta gastronòmica que està triomfant en altres indrets de Catalunya i ofereix una ruta de pintxos en la qual es podrà lluir la ja prestigiosa gastronomia calderina.

Els establiments que hi participen competiran pel Premi Via Pintxo 2017, que atorgarà el jurat, i pel Premi Pintxo Popular 2017, que atorgarà el públic amb una votació popular. Enguany, com a novetat, s'ha incorporat un Premi Especial on es valorarà la proposta que millor representi el municipi en un caire turístic i gastronòmic. Tots aquests premis es lliuraran el 21 de juny.

Entre el 25 de maig i el 4 de juny, tots els establiments participants oferiran un pintxo més una beguda (canya, quinto o similar) per 2,50 euros i tothom podrà valorar el sabor, la presentació i l'originalitat de la proposta.

Els establiments han d'entendre per pintxo: producte d’elaboració culinària en petit format, de fàcil degustació, destinat a menjar-se directament amb les mans, i que permet, en ocasions, la utilització d’algun petit utensili que faciliti la seva degustació com un escuradents o una cullera japonesa.

Thermalia. Museu i Oficina de Turisme organitzarà un concurs d'instagram obert a tothom per tal de penjar-hi fotografies de la Via del Pintxo (amb l’etiqueta #viapintxo17). S'atorgaran tres premis que consistiran en lots de productes típics i banys termals al Safareig, visites guiades i entrades al museu Thermalia. Les bases completes es troben al web www.visiteucaldes.cat .


Establiments participants

Burg & Gintonic
Cafè del Centre
Cafè Montbui
Cafè Totote
Caffè Iseo Gelateria
Can Fanga
Cal Petitó
Can Sisku
Can J
Club Regasol
El Remei
Festuk cafè
Frankfurt Caldes
Il Caffe Di Romy
Il Lago
L'Ametller
La Cuineta
La Pelleria
Na Madrona
Opció B Gastro Espai
Pelliz-kito
Robert de Nola
Rosset
Secrets de Sucre
Winner

Per a més informació: www.viadelpintxo.cat

Darrera actualització: 15.05.2017 | 19:10