Brindis per la Festa Major 2016

Dimarts, 27 de setembre de 2016 a les 08:22

Tres germans de 18, 13 i 9 anys signen el cartell de Festa Major 2016 i s'afegeixen al brindis celebrat ahir amb patrocinadors, promotors i col·laboradors de les festes d'octubre de Caldes

Com és tradició, l'alcalde, Jordi Solé, el regidor de Cultura, Isidre Pineda, i membres del Consistori han rebut les empreses col·laboradores de la Festa Major calderina i els creadors del cartell de l'edició 2016.

És singular, però, la firma del cartell d'enguany, perquè és obra de tres germans de 18, 13 i 9 anys, antics veïns de Caldes de Montbui i molt coneixedors i seguidors de la cultura i la tradició calderina. Els autors de la imatge de la Festa Major 2016 són la Laia, l'Aleix i l'Arnau Vila Sellés. I en el dibuix que s'ha convertit en cartell han fet un homenatge a algunes de les colles més representatives de la festa calderina, afegint figures el més fidels a l'estètica i les tradicions de la vila. Tot està encabit, a més, en el bull i en el fum d'una olla gegant, inspirant-se en el lema de la vila «el poble que bull».

Amb ells han brindat també bona part de les empreses que fan aportacions per una millor i més gran Festa Major. Enguany gràcies a elles s'han sumat 14.400€ al pressupost municipal per festes (l'any 2015 van ser 12.850€).

Les empreses col·laboradores són:

  • Patrocini: Electra Caldense
  • Promotors: Balneari Termes Victòria, Sagalés, CAESA, RELATS, SUFI Valoriza i JC So i Llum
  • Col·laboradors: VOTV i Cambridge School
  • Altres aportacions: Càmping Pasqualet, Josep Muntal, Pastes Sanmartí, Tura Serrats i Vent d'Events

Informeu-vos sobre tot el relacionat amb la Festa Major 2016 a http://festamajor.caldesdemontbui.cat

#FMCaldesbull
Si feu fotografies amb l'etiqueta de la festa, totes les imatges es recolliran en un gran àlbum i es podran veure al blog de la Festa Major 2016. Seguiu també:
Facebook: http://www.facebook.com/ajuntamentcaldesdemontbui
Twitter: http://twitter.com/AjCaldesMontbui
Instagram: @ajcaldesdemontbui

Darrera actualització: 27.09.2016 | 08:23