Aquesta nit a Caldes s'han registrat ratxes de vent a 91km/h

Divendres, 2 de març de 2018 a les 09:00

Protecció Civil de la Generalitat informa que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya s'ha activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya VENTCAT en fase d'ALERTA. Es preveuen episodis de forts vents fins al migdia. 

El vent bufarà especialment fort a primera hora del matí, amb la qual cosa cal vigilar en els desplaçaments a centres de treball i escolars.

Fins el migdia de divendres un episodi de vent de ponent (oest) afectarà les comarques del litoral, prelitoral central i Catalunya Central. Es veuran afectades les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona. La previsió de vent sostingut a cota de mar es de 40 km/h amb ratxes màximes fins a 108 km/h. A les cotes més altes (especialment massís del Port i del Montsant) les ratxes màximes poden arribar als 126 km/h. Cal per tant ser molt prudents en la conducció i retirar objectes de balcons, terrats i façanes que puguin caure al carrer.

@meteocat informa que durant la nit les ratxes màximes de vent s'han produït sobretot al prelitoral i litoral central. A Caldes de Montbuí 91 km/h

Darrera actualització: 02.03.2018 | 15:58