Acords del Ple extraordinari del 22 de maig de 2017

Dilluns, 22 de maig de 2017 a les 10:09

www.caldesdemontbui.cat ha publicat els acords de la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 22 de maig de 2017. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

Primer. Acceptar la renúncia al contracte de les obres «Aparcament a les hortes de Baix i urbanització de la Plaça del Sindicat. Fase I», presentada per ROGASA Construcciones y Contratas SAU.

Segon. Requerir a ACSA Obras e Infraestructuras SA perquè en el termini de DEU dies hàbils, a comptar des del següent a aquell en que hagués rebut el present requeriment, presenti la documentació següent:

a) La documentació que acrediti la personalitat de l'empresari, mitjançant DNI o document que el substitueixi. Quan no actuï en nom propi o es tracti de societat o persona jurídica, a més del seu DNI, haurà d’aportar l’escriptura de nomenament de càrrec social o bé el poder notarial per representar a la persona o entitat, i l'escriptura de constitució o d’adaptació, si escau, de la societat o entitat i/o aquella en què consti el darrer objecte social vigent, en el que hauran d’estar compreses les prestacions objecte del contracte. Així mateix, els actes i acords continguts en les escriptures abans assenyalades hauran d’estar inscrits en el corresponent Registre quan l’esmentada inscripció els sigui exigible. En el cas que no ho fos, la capacitat d’obrar s’acreditarà mitjançant l’escriptura o document de constitució, estatuts o acte fundacional, inscrits, si s’escau, en el corresponent registre oficial.

b) La documentació acreditativa de trobar-se al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social i autoritzi a l’òrgan de contractació a obtenir de forma directe l’acreditació d’aquestes dades i de disposar efectivament els mitjans que s’hagués compromès a dedicar o adscriure a l’execució del contracte conforme l’article 64.2 TRLCSP

c) La documentació acreditativa d’haver constituït la garantia definitiva que sigui procedent.

Tercer. Requerir a ACSA Obras e Infraestructuras SA perquè en el mateix termini presenti la documentació que acrediti la classificació exigida:

 

Identificador

Grup

Subgrup

Categoria

Estructures de formigó

C

2

d

Aïllaments i impermeabilitzacions

C

7

c

Fonaments especials

K

1

d

Jardineria i plantacions

K

6

c

 

La documentació que acrediti que el licitador o empresa subcontractada disposa de personal amb categoria especialista en cadascuna de les àrees d'instal·lacions. Des del punt de vista de l'electricitat, que disposa d'empresa especialitzada en aparell de protecció passiva i activa contra incendis i d'aparells elevadors.

També haurà de presentar certificats de bona execució, emesos pels titulars de les obres, de similar complexitat, amb un pressupost d'execució material mínim de 1.500.000 euros, executades en els últims deu anys, indicant l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres.

Quart. Fer constar expressament que de no complir-se íntegrament els requeriments dels apartats anteriors en el termini assenyalat, s’entendrà que el licitador ha retirat la seva oferta i per tant, es procedirà a requerir la documentació ressenyada en els apartats Segon i Tercer al següent licitador, d’acord amb l’ordre en el qual han quedat qualificades les ofertes.

Cinquè. Aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i no susceptible de recurs; sense perjudici que pugueu exercitar el que estimeu procedent, de conformitat amb el que disposa l’article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El punt s'aprova amb els vots a favor d'ERC.

Darrera actualització: 22.05.2017 | 10:17