Acaben les millores del Cementiri prèvies al Tots Sants 2016

Dimarts, 25 d'octubre de 2016 a les 12:18

Durant el passat mes, l'Ajuntament ha executat un projecte d'asfaltat dels carrers i de millora de les connexions de serveis del Cementiri Municipal

L'obra de millora del Cementiri presentada avui en roda de premsa pel regidor d'Espais Públics, Jaume Mauri, ha consistit en la pavimentació de la majoria dels carrers de l'equipament. Aquesta pavimentació amb asfalt de colors bordeus ha permès estabilitzar uns carrers que eren de sauló i millorar l'estètica del ferm del 70% dels passadissos.

L'obra de reurbanització del Cementiri feta permetrà tenir un espai més net, perquè serà més fàcil de netejar, i més accessible, perquè desapareixen els xaragalls i el sauló lliscant que provocaven les pluges.

En paral·lel, la Brigada Municipal va fer tasques complementàries: van preparar el soterrament de serveis d'aigua, aigua de rec, enllumenat i presses de corrent elèctrica (de manera que ara es poden connectar punts d'il·luminació addicional si és necessari sense haver de contractar grups electrògens, com es feia fins ara).

D'altra banda, durant aquestes setmanes també s'han arranjat les teulades dels nínxols, s'han repintat les parets i s'han afegit parterres enjardinats. En breu es posaran, també, algunes cobertes vegetals.

Les diferents intervencions fetes tenen un cost total de 120.000€.

Horari especial de Cementiri amb motiu de Tots Sants
De dilluns 24 d’octubre a divendres 4 de novembre: obert tots els dies de 8 a 18 h.
Dissabte 5 i diumenge 6 de novembre: horari normal de 9 a 14 h.
Dilluns 7 de novembre: descans setmanal.

Servei de Bus Urbà especial el dia 1 de novembre
Estació d’autobusos- Pl. Lluís Companys- Cementiri: de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 17.30 h. Sortides cada mitja hora
Cementiri- Pl. Lluís Companys- Estació d’autobusos: de 9.15 h a 13.45 h i de 15.45 h a 17.45 h. Sortides cada mitja hora

Darrera actualització: 25.10.2016 | 12:19