21 i 22 de maig, Festival de Titelles Romà Martí 2016

Dimecres, 11 de maig de 2016 a les 08:53

Famílies d’arreu, Caldes de Montbui us convida a un intens cap de setmana titellaire, amb espectacles al carrer i gratuïts, en el marc del 19è Festival de Titelles Romà Martí

Passa cada tercer diumenge de maig, que Caldes de Montbui es converteix en un espai d’acollida d’espectacles de titelles per a tota la família. Per l’escenari de la plaça de l’11 de Setembre i per altres escenaris amics del Festival, desfilaran 12 companyies, 10 de diferents indrets de la geografia catalana, més dues companyies convidades de Múrcia i de Madrid. El reguitzell de propostes començarà el matí de dissabte 21 de maig i acabarà diumenge 22 de maig al vespre.

El programa compta amb històries de tot tipus, contes originals que no heu sentit mai, com «Valentina» de Forani Teatre, «Pingüin» de Periferia Teatro, o «No tinc por» de Tanaka Teatre. I contes amb títols que us sonaran i posades en escena que us sorprendran, com «Hansel i Gretel» de Sim Salabim Teatre, o «La sirenita» de La Canica.

I trobareu companyies que ja són velles amigues del Festival, com Naip o Tanaka, i unes quantes propostes que són novetat a Caldes de Montbui, com La Canica, Petit Bonhom i Sim Salabim Teatre. Enguany, a més, una de les companyies és tan propera que gairebé podria arribar a peu...

Entreu al nou web del Festival i no us perdeu detall: www.festivaldetitelles.cat

El Festival
Va néixer l'any 1993 titellaires d'arreu de Catalunya es van trobar a Caldes de Montbui per actuar en homenatge al titellaire Romà Martí, que es trobava en un estat molt avançat de la seva malaltia. Expliquen els titellaires que Romà Martí va dir «les estrelles ja m'ho havien dit» quan se li va anunciar aquesta organització espontània i voluntària d'actuacions.

El Festival ha respectat l'essència dels seus orígens i per això és un esdeveniment titellaire, pensat per posar en valor l'ofici i reconèixer la qualitat artística del sector, familiar, de carrer i gratuït.

Té lloc cada tercer cap de setmana de maig, enguany el 21 i 22, a la plaça de l'11 de Setembre de Caldes de Montbui i altres escenaris amics (Can Rius, Biblioteca, la Residència Santa Susanna...).

Enguany el Festival de Titelles Romà Martí celebra la dinovena edició.

Darrera actualització: 11.05.2016 | 09:53