Caldes se suma a un Sant Jordi lluït, festiu i assolellat

Dilluns, 24 d'abril de 2017 a les 08:16

Veieu algunes imatges de tot el que va donar de sí la Diada de Sant Jordi 2017 al parc de l’Estació a l’àlbum de fotografies de www.caldesdemontbui.cat

Com a la resta del país, Caldes de Montbui ha viscut una Diada intensa, amb una afluència de participants a les activitats proposades que ha superat tota expectativa. El parc de l’Estació va acollir teatre de l’Escola El Calderí, dansa, poesia, ball i concerts de l’Stage i de Tot Música Ensenyament i el lliurament dels concursos Punts de llibre de la Bibioteca i Endevina-la, de l’Oficina de Català de Caldes de Montbui del CPNL. I, a més, parades i parades de llibres, roses i artesanies relacionades amb Sant Jordi.

A l’entorn de Sant Jordi també han passat altres coses de gran interès aquests dies, com el concert d’Albert Guinovart organitzat per l’Escola de Música Joan Valls, els actes homenatge a l’Andreu Canals en el marc de l’Any Canals amb la participació de la Coral del Centre, les activitats organitzades per l’Escola d’Adults El Roure Gros, el Taller d’Art Manolo Hugué i la Fundació Santa Susanna, la trobada i ball de bèsties del Ball de Diables i la presentació de llibres d’autors calderins.

Caldes bull!

Àlbum de fotografies

Darrera actualització: 24.04.2017 | 08:20