Aquest Sant Jordi, regala art de proximitat

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 08:08

15 artistes de diferents disciplines participen en la 4a edició de la Botiga d’Art del Museu Thermalia

A les portes de la celebració de Sant Jordi, el regidor de Cultura i Patrimoni, Isidre Pineda, acompanyat de bona part dels artistes que configuren la 4a edició, ha inaugurat avui la nova col·lecció de la Botiga d’Art de Thermalia, que tindrà una vigència aproximada d’un any. La inauguració ha comptat també amb Glòria Giménez Carrillo, artista multidisciplinar vallesana que ha comissariat aquesta edició https://gloriagimenezcarrillo.wordpress.com/), i Anna Monleon, directora del Museu Thermalia. 

A la Botiga d’Art 2017/2018 hi participen 15 artistes, 9 de Caldes de Montbui i 6 de diferents poblacions catalanes i una valenciana que ha aportat un conjunt d’obres de diferents disciplines amb diversitat d’estils pictòrics, fotografies, escultura i tècniques mixtes. Els noms que trobareu enguany a l’exposició d’art de la planta baixa són:

Àngels Llop (Palau Solità i Plegamans). Gravats
Antoni Font (Caldes de Montbui). Pintura
David D Vicente (Caldes de Montbui). Fotografia sobre ceràmica
Dolors Alba (Caldes de Montbui). Pintura a l’oli
Gulnara Salikhova (Caldes de Montbui). Retrats a l’oli
Inna Fernández (Caldes de Montbui). Collage
Joaquim Riera (Barcelona). Escultura amb material reciclat
Lluís Estopiñan (Granollers). Tècnica mixta fotografia i pintura
Maria Andilla (Caldes de Montbui). Pintura a l’oli
Raul Paredes (Caldes de Montbui). Treball digital i aquarel·la
Núria Corbera (Caldes de Montbui). Aquarel·la i tècnica mixta sobre paper
Rosa Ferreres (Caldes de Montbui). Aquarel·la sobre paper
Sara Garcia (Granollers). Fotografia
Sara Sepúlveda (Foios – València). Tècnica mixta sobre paper
Silvia Colomina (Lleida). Gravats i tècnica mixta

La Botiga d’Art de Thermalia és un projecte que va néixer amb la voluntat d’oferir un espai fix on els artistes tinguessin la possibilitat de vendre les seves peces de forma senzilla, així com també d’oferir a la ciutadania, la possibilitat de comprar art a bon preu durant tot l’any. La botiga és un lloc on es posen en comú varietat d’artistes, estils i tècniques, sobretot centrades en pintura i escultura, i amb preus assequibles.

El format de l’espai segueix les tendències dels anomenats ‘mercats d’Art’ que sovint apareixen a arreu durant l’any. Llocs on hi ha varietat d’artistes i estils, amb diferents tècniques i mides i amb preus assequibles.

Les obres es realitzen en formats plans i es troben enfundades en plàstic, perquè quedin protegides, exposades en capses o calaixos. Totes elles hi tenen ben visible el preu i incorporen un certificat d’autenticitat. Cada artista disposa d’una capsa o calaix on hi ha les seves obres, al damunt d’aquesta penjat a paret, hi ha una de les obres emmarcades i al costat un currículum de l’artista.

També s’hi pot trobar escultura, en aquest cas enlloc d’anar en capses, es col·loquen en una vitrina.

 

Darrera actualització: 21.04.2017 | 15:00