El 2016 el Servei Local d'Ocupació ha ofert cursos a 136 persones en situació d'atur i en recerca de feina

Dijous, 12 de gener de 2017 a les 17:13

91 de les places han estat subvencionades pel propi ajuntament i 45 pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

Durant el passat any 2016 el Servei Local d’Ocupació ha ofertat 91 places als cursos de formació subvencionats per l’ajuntament i 45 per a les accions de formació ocupacional subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE). D’aquesta manera, gràcies a les accions realitzades en àmbits com la logística, l’atenció sociosanitària, l’atenció al comerç, la neteja i el treball de les competències personals, entre d’altres, 136 persones en situació d’atur i en recerca de feina activa han pogut obtenir una titulació per tal de millorar la seva ocupabilitat.

El Servei d’Ocupació de Caldes realitza cada any accions formatives per a les persones en recerca de feina donant resposta a les necessitats del mercat de treball, millorant així l’ocupabilitat dels alumnes i a l’hora oferint, a través de la borsa de treball, candidats qualificats per a les empreses del territori.

Actualment ja estan obertes les inscripcions de la formació ocupacional subvencionada pel SOC i el FSE que es realitzarà a Caldes durant el 2017. En aquesta edició, a més de les especialitats d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (470 hores), Organització i gestió de magatzems (400 hores) i Anglès gestió comercial (220 hores), se suma una nova especialitat destinada a obtenir un certificat de professionalitat en l’àmbit administratiu d’Operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents (460 hores). Aquestes formacions tenen com a objectiu oferir acreditacions homologades a nivell europeu i inclouen pràctiques formatives en empreses.

Si esteu interessats en rebre assessorament i orientació en matèria de formació ocupacional podeu dirigir-vos al Servei Local d’Ocupació ubicat a La Piqueta.

Darrera actualització: 12.01.2017 | 17:22