Ses Majestats els Reis de l'Orient arriben a Caldes de Montbui

Dijous, 5 de gener de 2017 a les 20:40

Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut els carrers de la vila termal en una multitudinària cavalcada i han sortit al balcó de l’Ajuntament rebuts per l’alcalde Jordi Solé

Caldes de Montbui ha rebut un cop més aquest dijous 5 de gener la visita de Ses Majestat els Reis de l’Orient. La comitiva dels Reis de l’Orient ha sortit de la zona del Tint i ha recorregut la vila termal fins la plaça de la Font del Lleó. La cavalcada ha inclòs grups d’animació i carrosses diverses, com una destinada a recollir els xumets dels més petits o una carregada de carbó, i l’han tancat els tres Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

En la seva arribada a l’Ajuntament, els Reis de l’Orient han estat rebuts per l’alcalde Jordi Solé i regidors i regidores del consistori. Ses Majestats han sortit al balcó de la casa de la vila davant d’una plaça de la Font del Lleó plena a vessar. Els Reis de l’Orient han explicat que deixaran un munt de regals a la vila termal però també feina i pau i han demanat als nens i nenes que vagin aviat a dormir. L’alcalde els ha agraït la seva presència, un any més, a Caldes de Montbui, una presència “que escalfa els nostres cors i els nostres ànims en una nit freda” i els ha expressat el desig “que l’any vinent visquem en un món més en pau”. L’alcalde els ha entregat les claus màgiques que obren totes les cases de la vila i, tot seguit, els Reis de l’Orient han baixat a la plaça per rebre les darreres cartes dels nens i nenes abans d’una intensa nit de feina.

Darrera actualització: 05.01.2017 | 20:48