El programa «País km0» de La Xarxa i VOTV s'instal·la als Banys Termals El Safareig

Dimarts, 26 de juliol de 2016 a les 09:34

La Xarxa i VOTV emetran el seu programa estrella de divulgació i coneixement del territori, el «País km0», des del safareig calderí convertit en piscina termal, el dijous 28 de juliol

El magazine d'estiu «País km0» dedica l'emissió en directe de dijous 28 de juliol a Caldes de Montbui. A partir de les 18 h, i des dels Banys Termals El Safareig, Rosó Feliu i Anna Ansia presentaran un programa de contingut calderí, amb mirades al fet termal, la gastronomia local, el patrimoni artístic i històric i algunes curiositats de la vila, com els caganers dels terrissaires Roca o la Torxa Olímpica produïda per Recam Làser.

«País km0» es podrà seguir a través de VOTV i la resta de televisions locals, així com el canal 159 de Movistar. També el podreu seguir a través de la web de la Xarxa i des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l'etiqueta #Paískm0.

El magazín d'estiu «País km0» torna a les televisions locals
El magazín«País km0» torna a les televisions locals. Per tercer any consecutiu viatjarem amunt i avall del país per conèixer en directe, de dilluns a divendres, de 18h a 20h, un munt d'esdeveniments relacionats amb la cultura popular, els esports, les festes majors, el cinema... i els caps de setmana, veurem un resum amb els millors moments de la setmana.

La Xarxa de Comunicació Local aposta novament per un format consolidat. Un espai diari d'entreteniment i en directe que compta amb la participació de periodistes i tècnics de les televisions locals. Coneixerem de prop el que passa a una cinquantena de pobles, viles i ciutats catalanes. Resseguirem el calendari festiu i coneixerem el paisatge social i cultural de la Catalunya més propera a partir de les petites històries i les vivències dels vilatans que acolliran l'equip del programa.

Format consolidat a les graelles estiuenques de les televisions locals
El programa el dirigeix Ares Escribà (Lleida TV) i el presenta Rosó Feliu (TV Girona) acompanyada d'un dels presentadors de les televisions de referència del territori on es realitza el programa. També comptarà amb la col·laboració de quatre intrèpids redactors:Jaume Borja (Canal Terres de l'Ebre), Marc Bala(Canal Blau), Sílvia Cano (Ràdio Arenys) i Trini Gutiérrez (La Xarxa).

De dilluns a divendres, i de 18h a 20h, veurem entrevistes, reportatges, connexions en directe amb altres municipis, gastronomia, tradicions, esports,coneixerem l'alcalde o alcaldessa fora del seu àmbit habitual de treball (els ajuntaments) i a més, l'equip haurà de superar un repte proposat per la gent del poble durant el programa.

Cobertura nacional
Els canals que emetran «País km0» són: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, ETV, El 9 TV, Olot Televisió, TV Costa Brava, TV Vandellòs, TVR Televisió del Ripollès, TV Girona, VOTV, m1tv, nord, TV Badalona, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Pirineus TV, Balaguer TV, Maricel TV, TAC 12, RTV Cardedeu, Vallès Visió, Penedès TV, TV Berguedà i Empordà TV. També a Internet, a les xarxes socials i a 'La Xarxa Televisions' (canal 159 de Movistar +)

Font: La Xarxa / VOTV

Darrera actualització: 26.07.2016 | 09:36

Imatges