El projecte d'Educació a temps complert centra les converses amb el Diputat Rafael Homet

Dijous, 16 de juny de 2016 a les 09:23

El diputat de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona es reuneix amb el personal tècnic i polític de l'Ajuntament per tal de detectar vies de millora dels projecte educatiu municipal

Rafael Homet s'ha trobat (dimecres 15 de juny) amb la regidora, Roser Guiteras, i amb el personal tècnic relacionat amb la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, en el marc de les visites de suport a les polítiques educatives municipals de la Diputació de Barcelona.

Homet s'ha mostrat «gratament sorprès per l'excel·lència educativa» de Caldes de Montbui en tant que a la vila s'han cobert els mínims exigibles als municipis i alhora funcionen amb èxit altres projectes complementaris de qualitat, com les escoles bressol, l'escola de música i el taller d'art.

En la conversa ha tingut un gran pes les passes a fer per encaminar el projecte educatiu calderí cap a una filosofia d'educació a temps complert que contempli les activitats no lectives i les faci accessibles a tota la població. Així, el projecte amplia la definició d'agents educadors a altres entitats municipals i privades a part de les escoles que compleixen una funció educativa i que, per tant, ha d'estar a l'abast de tota la població.

L'Escola Municipal de Música Joan Valls, el Taller d'Art Municipal Manolo Hugué són alguns exemples clars de centres que ofereixen activitats extraescolars que haurien d'estar integrats dins aquesta xarxa d'entitats educadores municipals.

Altres temes tractats han estat les línies de suport a l'educació d'adults o a les escoles bressol amb els quals pot comptar l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 16.06.2016 | 09:26