Comunicat de l'Ajuntament de Caldes de Montbui amb motiu de les declaracions de l'Escola de Porters Navas envers la suspensió del Campus 2016, al Camp Municipal de Futbol

Dijous, 16 de juny de 2016 a les 16:14

L'Ajuntament lamenta i respecta la decisió de no celebrar el Campus a les instal·lacions municipals calderines que han pres el Club de Futbol Caldes i l'Escola de Porters Navas. En tot moment, la regidoria d'Esports ha treballat per facilitar l'acollida del campus al municipi, en atenció als beneficis que comporta per a infants calderins i per l'acollida de famílies d'arreu que durant aquells dies fa la vila.

Tanmateix, en resposta a la publicació per part de l'entitat Navas a la xarxa social Facebook, que atribueix la decisió als problemes «posats per l'Ajuntament de Caldes», aquesta corporació contesta:

El Club de Futbol Caldes va demanar permís per dur a terme el Campus Navas en el Camp de Futbol Municipal el passat 29 d’abril de 2016. El dia 6 de maig, l'Ajuntament els va contestar (igual que l'any 2013) que el campus es pot autoritzar sempre i quan l'entitat que l'organitza (no local) fes front a la taxa per ús d'aquesta instal·lació municipal, en atenció a les Ordenances Fiscals Municipals.

També va sol·licitar que els organitzadors es comprometessin a complir amb totes les condicions de respecte per les instal·lacions i el personal municipals que, malauradament, no es van tenir en compte durant la celebració del campus l'any 2012.

En paral·lel, el 28 d'abril el CFC i l'Escola de Porters Navas ja havien fet públic l'acord per repetir el campus a Caldes de Montbui, malgrat no comptar amb cap autorització municipal.

Malgrat tot, i per l'interès de l'Ajuntament en facilitar la celebració del campus, aquesta setmana va tenir lloc una reunió de les regidories d'Esports i Turisme amb el Club de Futbol Caldes en la que es van augmentar les facilitats per a la contractació de les instal·lacions públiques i es va insistir en el compromís de respecte dels espais i les persones que hi treballen.

L'Ajuntament de Caldes de Montbui manté la porta oberta de les instal·lacions municipals a tot tipus d'esdeveniments esportius beneficiosos per la seva població i el seu entorn, sempre i quan aquests respectin la funció pública, l'interès general i les normatives que regulen espais que són propietat de tota la ciutadania.

Darrera actualització: 16.06.2016 | 16:27