L'Oficina de Turisme de Caldes de Montbui amb el Ral·li d'Autobusos Clàssics

Dimarts, 24 de maig de 2016 a les 09:08

Caldes de Montbui participa en l'exposició que es fa a Barcelona amb motiu del VII Ral·li Internacional d'Autobusos Antics que promou l'empresa Sagales amb ARCA i TMB

L'Oficina de Turisme tindrà un estand amb informació d'interès sobre la vila termal a l'exposició prèvia al Ral·li que té lloc, com cada any, a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Els estands promocionals acompanyen l'exposició autobusos clàssics que es podrà visitar el dissabte 28 de maig, de les 16 h a les 21.30 h de manera gratuïta.

L'estand dedicat al turisme calderí inclourà una degustació de productes típics, com ara els carquinyolis, la pasta de sèmola, els licors d'anís, de taronja i Flors del Remei, la mel i la llonganissa (més informació: www.visiteucaldes.cat).

El VII Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics es farà diumenge 29 de maig. Sortirà de Barcelona sobre les 10.30 h i és prevista l'arribada a Caldes de Montbui sobre les 13.05 h. Els vehicles es podran veure a l'avinguda Pi i Margall fins les 14 h.

El Ral·li és una iniciativa de Sagales, ARCA i TMB que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'ATM i l'Ajuntament de Caldes de Montbui. Més informació: www.busclassic.com

Darrera actualització: 26.05.2016 | 14:09