2a «Nit de les idees, nit de les empreses», de Caldes de Montbui

Divendres, 22 d'abril de 2016 a les 10:02

L'Ajuntament celebra avui segona edició de «La nit de les idees, nit de les empreses», un esdeveniment per al reconeixement a la creativitat i la innovació del teixit empresarial local

Avui, 22 d'abril se celebra la 2a edició de la «Nit de les idees, nit de les empreses», en què s'atorgaran els premis a les millors idees i empreses de Caldes de Montbui.

Aquest esdeveniment, que va néixer l'any 2014, és un reconeixement i una acció de suport envers la creativitat i la innovació del teixit empresarial del territori. Per això, premia les idees i la creativitat dels més joves, la generació de noves idees empresarials, el desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides en l’àmbit local i la trajectòria i el dinamisme de les empreses calderines.

Enguany s'han presentat 24 projectes i 6 reconeixements a empreses centenàries. 

 

Categories

  • Millor idea de negoci jove. En aquesta categoria es premiaran les idees de caràcter innovador, es puguin realitzar o no, presentades per estudiants d'ESO, batxillerat i cicles de grau mitjà i superior de Caldes de Montbui.
  • Millor idea emprenedora. En aquesta categoria es premiaran els projectes i idees empresarials, estiguin en funcionament o no, que es puguin realitzar en termes de viabilitat tècnica i econòmica.
  • Millor iniciativa empresarial innovadora. En aquesta categoria es premiaran les millors iniciatives empresarials innovadores, creades els darrers 5 anys, ubicades a Caldes de Montbui.
  • Millor iniciativa empresarial tradicional. En aquesta categoria es premiaran les millors iniciatives empresarials tradicionals i de proximitat (comerç al detall, serveis a les persones, i altres), creades els darrers 5 anys, ubicades a Caldes de Montbui.
  • Millor projecte d'intraprenedoria o corporate venturing. En aquesta categoria es premiaran els millors projecte d'intraprenedoria o de corporate venturing, és a dir, empreses calderines que hagin creat els darrers 5 anys, un nou producte o servei amb una nova unitat de negoci independent de l'activitat principal.
  • Reconeixement - Empreses centenàries. En aquesta categoria s'atorgarà un reconeixement a totes aquelles empreses calderines que acreditin la seva condició de centenàries.

Els premis de la segona «Nit de les idees, nit de les empreses» es lliuren el divendres 22 d'abril de 2016 a les 18 h, a Caldes Emprèn (c. Garraf, 30 Pol. Industrial La Borda). Per assistir-hi cal confirmar assistència: serveiempresa@caldesdemontbui.cat o 938627025.

Darrera actualització: 22.04.2016 | 10:37