El brou termal, la gran estrella de la Fira de Nadal calderina

Dilluns, 30 de novembre de 2015 a les 10:22

El diumenge, la plaça de la Font del Lleó es va convertir en una cua interminable de veïns d'arreu que volien tastar el brou termal fet a l'olla gegant, en la 30a edició de la Fira de Nadal

Els números parlen de l'èxit de la Fira de Nadal celebrada aquest cap de setmana a Caldes de Montbui: 30 edicions, 130 parades, uns 8.000 visitants, totes les racions de brou i carn d'olla repartides (5.000 i 450, respectivament), 400 infants van fer cagar el Tió en unes dues hores, 536 persones van visitar el Museu Thermalia i 1.500 l'exposició «La càmera d'en Guillem» de la Sala Delger.

L'organització afirma que ha estat l'edició amb més afluència de visitants a la Fira. De fet, altres anys la plaça i els carrers adjacents quedaven col·lapsats de visites el diumenge al matí, en especial. Enguany el col·lapse s'ha repetit en diferents moments del cap de setmana sense que això hagi anat en detriment de l'encant d'aquesta fira que bull d'esperit nadalenc i solidari i esdevé una gran mostra del millor en artesania i gastronomia de proximitat.

Un cop més, la gran protagonista ha estat l'olla gegant, on van bullir 1.600 litres d'aigua termal i productes de qualitat des de les 19 h de dissabte fins les 12 h de diumenge, per tal de prepara el brou que han tastat més de 5.000 persones. L'oferta de caldo es va esgotar després d'unes set hores repartint gots de manera ininterrompuda. I la de carn d'olla s'havia acabat moltes hores abans.

Si us l'heu perduda, a Instagram la podeu recuperar a través de #firadenadalcaldes15.

www.visiteucaldes.cat

Darrera actualització: 30.11.2015 | 10:23

Imatges