Millora de la mobilitat a l'entorn de la plaça de l'Àngel

Dijous, 30 de juliol de 2015 a les 13:51

Durant l'agost, la circulació a Pi i Margall es veurà afectada per la construcció d'una plataforma única elevada a l'alçada de la pl. de l'Àngel, a continuació de l'actual pas de vianants elevat

Les obres comencen el 27 de juliol i acabaran a finals d'agost (segons les previsions inicials), per la qual cosa el trànsit es veurà afectat. L'avinguda Pi i Margall quedarà tallada des del carrer Santo Domingo fins a Asensi Vega i es podran veure modificades les connexions i les direccions dels carrers perpendiculars per facilitar la vialitat.

Els carrers Escoles Pies i Asensi Vega estaran tallats de manera intermitent, segons l'evolució de les obres, i el pàrquing es mantindrà obert sempre que l'obra ho permeti.

L'obra
El projecte de millora de la mobilitat de la plaça de l'Àngel té com a objectiu principal connectar els dos espais principals en aquest tram de Pi i Margall: la plaça de l'Angel i el pàrquing del carrer Escoles Pies. Amb la plataforma elevada que començarà on ara està situat el pas de vianants elevat i acabarà on comença la urbanització del carrer Major es vol reduir la velocitat del trànsit rodat, acostar plaça i aparcament i eliminar al màxim el desnivell de la zona.

La plataforma única esdevé també una solució per declarar el tram un espai d'ús prioritari dels vianants, com ja es va fer al carrer Font i Boet, davant la Residència Santa Susanna.

D'aquesta manera, el projecte incrementa la seguretat i la mobilitat en aquesta cruïlla de màxim interès dins del poble, en tant que connecta carrers principals de la vila, l'eix comercial i el centre històric. A més de la construcció de la plataforma, se soterraran els serveis i millorarà la solució actual de recollida d'aigua de pluja a través dels embornals.

L'obra té una durada d'un mes (aproximat) i un cost de 33.864€.

Darrera actualització: 30.07.2015 | 19:18

Imatges