Mercat de l’Olla i la Caldera. "Se'ns en va l'olla". Plats estrella a la carta dels restaurants participants. Del 16 al 24 de març

Dissabte, 16 de març de 2019 a les 13.30 h

Consulteu el programa en el document adjunt.

Del 16 al 24 de març

“Se'ns en va l’olla”: Plats estrella a la carta dels restaurants participants

Bàsic

Tel. 936 337 079

Arròs caldós de marisc

 

Cafè del Centre Cooperativa

Tel. 656 311 750

la nostra cassola vallesana

 

Càmping El Pasqualet

Tel. 938 654 695

Peus de porc guisats amb castanyes

 

Canfanga

Tel. 622 493 595

Melós d'ibèric confitat amb ceba i espècies a la cassola de ferro

 

El Pa Torrat 

Tel. 93 865 40 78

Peus de porc amb salsa

 

El Remei 

T

Del 16 al 24 de març

“Se'ns en va l’olla”: Plats estrella a la carta dels restaurants participants

 

  •  

Tel. 936 337 079

Arròs caldós de marisc

 

Cafè del Centre Cooperativa

Tel. 656 311 750

la nostra cassola vallesana

 

Càmping El Pasqualet

Tel. 938 654 695

Peus de porc guisats amb castanyes

 

  •  

Tel.

Melós d'ibèric confitat amb ceba i espècies a la cassola de ferro

 

El Pa Torrat 

Tel. 93 865 40 78

Peus de porc amb salsa

 

El Remei 

Tel. 93 865 00 02

Estofat de sèpia amb mandonguilles

 

Festuk Cafè

Tel. 630 550 800

Olleta de la Plana

 

Fika Brunch

Tel. 93 807 29 94

La nostra cassola verda (llegums de proximitat i verdures de temporada)

 

Hotel Balneari Broquetas

Tel. 93 865 01 00

Jarret de vedella amb salsa de ceps (pendent de confirmar)

 

La Rectoria

Tel. 93 865 01 97

Peus de porc a la cassola fets a foc lent de llenya

 

Na Madrona

Tel. 93 862 68 31

Contracuixa de pollastre a la mel amb macco de faves seques a la siciliana

 

Robert de Nola

Tel. 93 865 40 47

Guisat a l’antiga de porc ibèric amb prunes confitades

 

Rosset

Tel. 93 865 35 31

Sopa de farigola de la muntanya del Farell

Estofat de sèpia amb mandonguilles

 

Festuk Cafè

Tel. 630 550 800

Olleta de la Plana

 

Fika Brunch

Tel. 93 807 29 94

La nostra cassola verda (llegums de proximitat i verdures de temporada)

 

Hotel Balneari Broquetas

Tel. 93 865 01 00

Jarret de vedella amb salsa de ceps

 

La Rectoria

Tel. 93 865 01 97

Peus de porc a la cassola fets a foc lent de llenya

 

Na Madrona

Tel. 93 862 68 31

Contracuixa de pollastre a la mel amb macco de faves seques a la siciliana

 

Robert de Nola

Tel. 93 865 40 47

Guisat a l’antiga de porc ibèric amb prunes confitades

 

Rosset

Tel. 93 865 35 31

Sopa de farigola de la muntanya del Farell

 

Ukiyo Sushi Bar

Tel. 693 938 978

Ramen de marisc fet amb aigua termal i fideus Sanm

 

Organitza:

Thermalia. Museu i Oficina de Turisme de Caldes de Montbui
Darrera actualització: 12.03.2019 | 13:35