Exposició temporal de Thermalia del 2021: Història Musical de Caldes de Montbui

Divendres, 31 de gener de 2020 a les 09:16

L’exposició temporal de Thermalia de l’any 2021 estarà dedicada a la Història Musical de Caldes. Les persones interessades a optar a fer la recerca i el comissariat poden enviar una carta explicant les motivacions i adjuntant el CV a thermalia@caldesdemontbui.cat (data límit el 28 de febrer)

El Museu Thermalia i l’Arxiu Municipal comencen a treballar en l’organització de l’exposició temporal de Thermalia de l’any 2021, que s’inaugurarà per Festa Major. La mostra estarà dedicada a la Història Musical de Caldes de Montbui.

Per això, es fa una crida a totes les persones que estiguin interessades a optar a fer la recerca i el comissariat de l’exposició. Si és el vostre cas, podeu enviar una carta explicant les vostres motivacions i adjuntant el CV a thermalia@caldesdemontbui.cat  (data límit el 28 de febrer).

També hi poden participar aquelles persones que vulguin contribuir a l’exposició aportant materials d’interès (partitures, fotografies, informació i altres documents). Per fer-ho, contacteu també amb thermalia@caldesdemontbui.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter: @thermaliaCALDES

Instagram_ @museuthermalia

Darrera actualització: 31.01.2020 | 09:16