Baixar-se l'App de Ràdio Caldes té premi. Participa en el sorteig fins el 31 d'octubre

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 09:28

Participeu en el sorteig de Ràdio Caldes baixant-vos l'aplicació mòbil. Els participants cal que enviïn una captura de pantalla al Whatsapp de Ràdio Caldes al T. 608 970 864. Consulteu els premis i les bases del concurs als canals habituals de l’Ajuntament.

Per participar en el concurs de Ràdio Caldes només cal baixar-se la seva aplicació mòbil i enviar, com a comprovant, una captura de pantalla al Whatsapp de Ràdio Caldes al T.608 970 864 o al correu electrònic radiocaldes@caldesdemontbui.cat

El termini per participar en el concurs és del 13 d’octubre al migdia, en el marc del Vermut Musical de Festa Major, fins al 31 d’octubre a les 23.59.

El premis seran 3 packs de dues entrades dobles per als banys termals El Safareig, una entrada dobre per l’Espai Cel del Termes Victòria i un xec regal del Cafè del Centre per valor de 30 euros i 1 xec regal del Restaurant Na Madrona.

Per optar al val de l’Espai Cel, a més de baixar l’app de Ràdio Caldes, caldrà: seguir els perfils d’instagram de @radiocaldes i @espaicel, donar m’agrada a la foto #concursespaicel i etiquetar amb qui compartireu l’experiència.

Es faran dos sorteigs:

El primer sorteig: dues entrades dobles per als banys termals El Safareig. Tindrà lloc el diumenge 13 d’octubre en el marc de la presentació de la programació de Ràdio Caldes, al vermut musical de Festa Major, a la plaça de l’Àngel, i es farà entre les persones que tinguin l’app de ràdio caldes que estiguin presents durant l’acte.

El segon sorteig: sopar a Na Madrona, sopar al Centre, un val per als Banys Termals El Safareig i entrada doble per l’Espai Cel. Es farà el dilluns 4 de novembre entre tots els participants que no hagin tingut premi el dia 13 i els que s’hagin baixat l’aplicació entre el 12 i el 31 d’octubre.

Els guanyadors seran anunciats en antena per Ràdio Caldes, a través de les seves xarxes socials i les de l’Ajuntament de Caldes de Montbui (facebook, Twitter i Instagram).

Consulteu les bases en el document adjunt.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@RadioCaldes

Darrera actualització: 11.10.2019 | 09:28