Homenatge per als ciutadans calderins que compleixen 100 anys

Divendres, 12 de juliol de 2019 a les 10:18

L’Ajuntament fa una crida a les famílies calderines amb avis centenaris que estiguin interessades en fer-los un homenatge. Contacteu amb Alcaldia trucant al número de telèfon 938627027 o bé adreçant un correu electrònic a alcaldia@caldesdemontbui.cat

 

L’Ajuntament de Caldes de Montbui vol retre un homenatge a totes les persones que enguany celebrin el seu centè aniversari i per això fa una crida a les famílies interessades a participar-hi.

L’acte consisteix en la visita de l’alcalde, Isidre Pineda i Moncusí, i la regidora de Gent Gran Activa, Núria Carné i Navarro, els quals fan el lliurament d’un obsequi a la persona homenatjada. En cas que la família hi estigui d’acord, també es convida als mitjans de comunicació locals per tal de fer una breu notícia.

Les persones que vulguin gaudir d’aquesta celebració poden posar-se en contacte amb Alcaldia, trucant al número de telèfon 938627027 o bé adreçant un correu electrònic a alcaldia@caldesdemontbui.cat i se’ls informarà del procediment a seguir.

Darrera actualització: 12.07.2019 | 10:22