Convocatòria adreçada a persones amb limitació de mobilitat per veure l'Escaldàrium 2017 al balcó de l'Ajuntament

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 13:53

Les persones amb limitació de mobilitat reconeguda del 65% podran sol•licitar accedir al balcó de l’Ajuntament per veure l’Escaldàrium. Aforament limitat. Cal presentar instància a l’OAC, del 15 de maig al 20 de juny. Informació: Dep. de Cultura-938627024

El Ball de Diables de Caldes de Montbui conjuntament amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui ofereixen a les persones amb limitació de mobilitat la possibilitat d’accedir al balcó de la Casa Consistorial per veure la festa de l’Escaldàrium, que enguany es farà el 8 de juliol.

Ho poden sol•licitar totes les persones que tinguin una limitació de mobilitat reconeguda del 65% o superior que disposin del certificat corresponent del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat de Catalunya o certificat equivalent en cas de ser fora de Catalunya.

L’aforament és limitat a 5 persones que sol•licitin la plaça més un màxim de 5 acompanyants en total, donant prioritat a les persones empadronades a Caldes. En cas que la sol•licitud superi la quantitat de places ofertades es farà un sorteig públic.

En cas que hi hagi menys sol•licituds de l’aforament màxim permès (5 persones), s’acceptaran sol•licituds amb una limitació de mobilitat reconeguda inferior al 65%. Es prioritzaran aquells amb una major limitació.

Les persones interessades, cal que presentin una instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), amb una fotocòpia del DNI i del certificat del Servei de Valoració i Orientació de la Generalitat o equivalent que estableixi la disminució en un grau igual o superior al 65%. És necessari especificar si es vol portar o no un acompanyant.

El termini per demanar-ho és del 15 de maig al 20 de juny.

Més informació:
Ajuntament de Caldes de Montbui
Departament de Cultura
93 862 70 24

Darrera actualització: 15.05.2017 | 13:55