Proposta Formativa del Servei d'Empresa: "La gestió eficaç del temps és molt rendible"

Dilluns, 24 d'abril de 2017 a les 15:00

Participa en el curs “La gestió del temps és molt rendible” el dijous 4 de maig de 15 a 19 h al Centre d'Iniciatives Empresarials, Caldes Emprèn. Inscripcions: Tel. 938627025- serveiempresa@caldesdemontbui.cat

Aquesta sessió formativa que es farà el 4 de maig, de 15 h a 19 h, tindrà llocal al Centre d'Iniciatives Empresarials, Caldes Emprèn i s’adreça a personal directiu i/o responsable de les diferents àrees de gestió de les empreses així com a persones emprenedores.

La sessió de formació compta amb suport de la Diputació de Barcelona i vol ajudar les empreses a identificar les situacions següents:

Per què gestionem tan malament el temps? Com podem discriminar i decidir entre allò important i allò urgent? Quins són els lladres del temps?
A partir d'una sessió de treball pràctica, es visualitzarà què s’hauria de canviar, quines tècniques i eines per gestionar el temps s’haurien d’aprendre i com es poden prendre millors decisions.

Podeu consultar el programa i també formalitzar la inscripció aquí.

Les places són limitades. Per això, totes les persones interessades poden adreçar-se al La Piqueta, de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, i formalitzar la inscripció.

Més informació:
La Piqueta- Desenvolupament econòmic local
De dilluns a divendres de de 10 h a 14 h
Ajuntament de Caldes de Montbui
Cr. del Doctor Delger,5
93 862 70 25
serveiempresa@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 26.04.2017 | 14:04