Places disponibles per als cursos de formació ocupacional 2016-2017

Dijous, 16 de març de 2017 a les 14:43

L’Ajuntament informa que encara queden places per als cursos de formació ocupacional “Anglès, gestió comercial” i “Organització i gestió de magatzems” adreçat a persones en situació d’atur. Més informació al Servei d’Ocupació: tel. 938627025-pfo@caldesdemontbui.cat

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, organitza la següent oferta formativa, adreçada principalment a persones treballadores desocupades inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació:

Organització i gestió de magatzems.
Especialitza’t en l’optimització logística i la gestió integral de magatzems.
Inici previst el 3 d’abril, en horari de matí.
Curs de 400 hores (320 hores en formació i 80 hores de pràctiques).
Formació homologada a nivell europeu. Certificat de Professionalitat àmbit logística de nivell 3.

Anglès gestió comercial
Millora el teu nivell d’anglès, ampliant el vocabulari amb llenguatge Business, especialitzat per treballar en departaments d’atenció al client i/o departaments comercials.
Inici previst el 5 d’abril, en horari de matí.
Curs de 200 hores
Acció formativa àmbit administratiu de nivell 3

La formació és 100% subvencionada i homologada a nivell europeu. Es faran pràctiques en empreses i els formadors/es són experts en l’àmbit.

Requisits: persones treballadores en situació d'atur demandants d'ocupació, inscrites al Servei d'Ocupació de Caldes

Les persones interessades poden formalitzar la preinscripció al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h. També podeu contactar trucant al número de telèfon 93 862 70 25 o bé adreçar un correu electrònic a pfo@caldesdemontbui.cat

La documentació requerida per a la preinscripció: Fotocòpia del DNI i fotocòpia del document de renovació de la demanda d'ocupació (DARDO/DONO), acreditació d’estudis, vida laboral i currículum.

Darrera actualització: 16.03.2017 | 14:47