Procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball d'agents de la policia local

Dimarts, 14 de juny de 2016 a les 09:19

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha obert un procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball d’agents de la policia local. El termini per presentar sol•licituds a l’OAC comença el 14 de juny i finalitza el 4 de juliol. Consulteu els requisits i les bases a www.caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha obert un procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball d’agents de la policia local, enquadrada en l’escala d’administració especial, sots escala de serveis especials, escala bàsica, cos de la policia local, grup C, subgrup C2, de la plantilla del personal funcionari de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, dotades amb les retribucions que corresponen d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent, per portar a terme les substitucions del personal o d’aquelles places que no hagin pogut estar proveïdes pels sistemes reglamentaris, mitjançant concurs oposició.

Les persones que desitgin prendre part del procés selectiu, hauran de presentar una sol•licitud al Registre General de l’Ajuntament (OAC) a partir del dia 14 de juny i fins al dia 4 de juliol, ambdós dies inclosos.

També podran presentar-se en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú; en el cas que l’aspirant utilitzi aquesta opció, haurà de remetre un correu electrònic fent constar aquest fet a l’adreça de recursos humans de l’Ajuntament de Caldes de Montbui recursoshumans@caldesdemontbui.cat, o bé mitjançant telegrama o burofax adreçat a l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Els requisits per presentar-se al procés de selecció són els següents:

• Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior.

• Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A2 i B i de l’autorització per poder conduir vehicles prioritaris (BTP)

• Totes les condicions que consten a les bases reguladores s’han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol•licituds.

Les bases reguladores de la selecció estan publicades al tauler d’edictes de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, Pl. Font del Lleó,11 i al BOPB de 13 de juny de 2016. També podeu consultar les bases reguladores així com descarregar la sol•licitud per prendre part al procés selectiu a la web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui http://www.caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 14.06.2016 | 09:21