Píndoles formatives per la recerca activa de feina. Juny 2016

Dilluns, 23 de maig de 2016 a les 10:02

L’Ajuntament organitza diverses sessions formatives per la recerca activa de feina. Cal inscripció prèvia al Club de Feina de la Piqueta. Tel. 938627025- clubfeina@caldesdemontbui.cat. Consulteu el calendari a www.caldesdemontbui.cat

El cicle per a la recerca activa de feina ofereix espais formatius intensius, pràctics i de qualitat per a la recerca de feina. Aquesta formació s’adreça a persones en situació d’atur i en recerca de feina, inscrites al Servei d’Ocupació de Caldes.

Les següents píndoles formatives previstes són les següents:

MILLORA LES EINES DE RECERCA: EL CURRÍCULUM I LA CARTA DE PRESENTACIÓ

Durant la sessió, s’ensenyaran diferents models de currículum i els seus avantatges (cronològic, funcional, de competències, europeu...) i diferents cartes de presentació (en resposta a un anunci, la de seguiment, etc).
Dia de la formació: dijous 2 de juny de 2016, de 9 h a 11 h.

INSCRIU-TE A LES OFERTES DE FEINA ACTIVA I DE XALOC
Es donarà suport a la creació d’un correu electrònic, s’ensenyarà com registrar-se i inscriure’s a les ofertes del portal Feina Activa (SOC) i del Web Xaloc (Diba).
Dia de la formació: dijous 9 de juny de 2016, de 9 h a 11 h.

LA CARTA DE PRESENTACIÓ
Durant la sessió, s’explicarà la importància de la carta de presentació i s’ensenyarà com elaborar la carta d’autocandidatura i la carta en resposta a un anunci.
Dia de la formació: dijous 16 de juny de 2016, de 9 h a 11 h.

L’ENTREVISTA DE FEINA, ESTRATÈGIES PER SUPERAR-LA AMB ÈXIT
S’explicarà com estructurar una entrevista de feina, es donaran consells a tenir en compte: abans, durant i després de l’entrevista, es tractarà la comunicació verbal i no verbal, s’informarà sobre el tipus d’entrevista i entrevistadors i s’exposaran les competències que es posen en joc durant l’entrevista.
Dia de la formació: dijous 23 de juny de 2016, de 9 h a 11 h.

Les places són limitades. Per això, totes les persones interessades poden adreçar-se al Club de Feina de La Piqueta, els dilluns, els dimecres i els divendres, de 10 h a 14 h, i formalitzar la inscripció.

Més informació:
La Piqueta- Desenvolupament econòmic local
Dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 14 h
Ajuntament de Caldes de Montbui
Cr. del Doctor Delger,5
93 862 70 25
clubfeina@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 23.05.2016 | 10:25