Informació de Servei. L’Oficina de l’Organisme de Gestió Tributària de Caldes atendrà al públic mitjançant cita prèvia.

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 08:36

L’Organisme de Gestió Tributària atendrà presencialment a l’oficina del carrer de Font i Boet, 7 mitjançant cita prèvia. Les persones interessades hauran de demanar hora per telèfon trucant al 934729108 o en línia a orgt.cat/cites. Consulteu tots els tràmits disponibles a orgt.cat

A partir de l’1 de març, l’Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans, s’ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines.

Els usuaris i les usuàries de l’Organisme de Gestió Tributària de Caldes poden demanar cita prèvia i seran atesos a l’hora concertada per fer les gestions relacionades amb aquest servei.

Podeu consultar la Seu electrònica de l’ORGT a https://orgt.cat/normes i accedir directament al servei a través de l’enllaç orgt.cat/cites

Per a més informació contacteu amb l’Oficina de Gestió Tributària de Caldes trucant al número de telèfon 93 472 91 08

Darrera actualització: 28.02.2019 | 08:38