II Trobada de docents de Caldes de Montbui

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 17.30 h

Caldes de Montbui, celebrarà el proper dia 30 de setembre a les 17,30 h, la II Trobada de Docents del municipi amb un doble objectiu: d’una banda crear un espai d’interrelació entre professionals dels diferents centres educatius calderins i de l’altra facilitar l’acollida i el coneixement de Caldes als professionals nous al municipi.

La trobada està oberta a tota la comunitat docent del municipi (educadores/es, mestres, professors/es), tant als nous com als que ja fa temps que estan treballant als centres educatius calderins (escoles bressol, escoles, instituts i escola d’adults).

La jornada començarà a Can Rius amb una rebuda institucional i després es farà una activitat lúdica i d’interrelació entres els professionals que tindrà lloc per diferents equipaments i espais emblemàtics del municipi..En finalitzar, es farà un refrigeri a Can Rius.

Les persones interessades en participar-hi poden formalitzar la seva inscripció fins al 24 de setembre a www.caldesdemontbui.cat/trobadadocents on també podran trobar tota la informació referent a aquesta jornada.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#educaldes

#docents

Espai Can Rius

Carrer del Pont, 3 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 41 40
Adreça electrònica: thermalia@caldesdemontbui.cat
Lloc web: www.visiteucaldes.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:42